Ik kon niet Anders, een Pelgrimage

Op 24 februari 2024 hebben de eerste uitvoeringen van een muzikale lezing over mijn voetreis van 6 miljoen stappen naar 'thuis' plaatsgevonden.

 

De muzikale lezing gaat over mijn pelgrimage in 2023 met daaraan voorafgaand een taai jaar met relatiebreuk, huisverkoop, burn-out en depressie.

De innerlijke, spirituele en fysieke ervaringen, de veranderingen en de nasleep wil ik graag delen, omdat het zo aangrijpend is geweest. Het heeft mij in mijn leven fundamenteel ten positieve veranderd.

 

Ik wil dit verhaal delen zodat ook anderen hier kracht, steun en inspiratie uit kunnen halen.In de voorstelling worden de geluksmomenten, de ontberingen, de confrontaties, de rust, de verrassingen besproken. Dit wordt afgewisseld met met humoristische anekdotes en live-muziek

 

Als muziekliefhebber en voormalig semi-prof muzikant kan een live-band in de voorstelling niet ontbreken. Ik heb een band van vrienden geformeerd die een aantal covers speelt uit de Spotify-playlist die ik gedurende de reis heb samengesteld.

(Nummers van o.a. Elvis, Janis Joplin, Journey, The Carpenters)

 

 

Momenteel worden nieuwe activiteiten gepland.