Fruitplukker, bakkerijmedewerker, boodschappenbezorger, dakpan-controlleur, expeditiemedewerker, gipserijmedewerker, allround-teamleider, oefenruimtebeheerder, gitarist, bassist, zanger, frontman, musicalacteur, gitaarleraar, zangleraar, muziekleraar, zzp-er, basisschoolmeester, verbinder van jong en oud middels muziek, natuurliefhebber, hardloper, pelgrim, paardrijder, tekenaar, fotograaf, videomaker, podiumbouwer, liedjesschrijver, theatertechnicus, kindermindfulness-trainer, knuffelbeer...

 

Professioneel, semi-professioneel, hobby-matig; ik heb veel activiteiten in mijn huidige leven mogen ondernemen en ontdekken. En ik ga door. Onze Westerse wereld bestaat vooral uit specialisten die in hun vakgebied hun talenten kunnen uiten. Ik heb geen specialistisch talent, maar ben veelzijdig. Dit heeft nogal eens aan me geknaagd om me in te passen in onze maatschappij. Inmiddels heb ik kunnen omarmen wie ik ben en op welke wijze ik me in kan en wil zetten in de maatschappij. Momenteel werk ik met veel enthousiasme als theatertechnicus bij Perron-3 in Rosmalen.

 

Mensen worden blij van mijn opgewektheid, energie, betrokkenheid en 'jeugdig' enthousiasme. Ik zoek daarom ook de activiteiten die dat bij mij aanwakkeren. Dat houdt mij in die fijne energie waar een organisatie dankbaar gebruik van kan maken.

 

Met woorden en energie kun je je omgeving  inspireren. Dat is wat ik voel dat ik in mijn leven te doen heb. 'Ik vertel, ik luister, ik deel'. Vanuit de levens veranderende pelgrimage die ik in 2023 naar Santiago de Compostella ondernam, heb ik een muzikale lezing en expositie vormgegeven. Deze zijn in februari 2024 te zien in De Speeldoos in Vught.